Kalfvlees

KalfsvleesViande de veau




Scaloppa Milanese 
(gepaneerd kalfsvlees met een slaatje)

Scaloppa Pizzaiola 
(gepaneerd kalfsvlees met tomatensaus, ansjovis en kappertjes)

Scaloppa Messicana 
(gepaneerd kalfsvlees met pikante paprika saus)

Scaloppa Pepe e Panna 
(gepaneerd kalfsvlees met peperroomsaus)

Scaloppa Gorgonzola 
(gepaneerd kalfsvlees met Gorgonzolaroomsaus)

Scaloppa Gran duca 
(gepaneerd kalfsvlees met champignonroomsaus)

Scaloppa Parmiggiana 
(gepaneerd kalfsvlees met hesp en parmezaanse kaas)

Piccata Lombarda 
(gebakken kalfsvlees met citroensaus)

Cordon Bleu 
Gepaneerd kalfsvlees met kaas, hesp en champignonroomsaus)

Scaloppine alla Marsala 
(gebakken kafsvlees met marsalasaus)


Saltimbocca alla Romana 
(gebakken kalfsvlees met parmaham en saliesaus)
Scaloppine alla Valdostana 
(gebakken kalfsvlees met parmaham en kaassaus)
Scaloppa Crudaiola 
(gepaneerd kalfsvlees met tomatensaus, pesto en ajuin)

Scaloppa de Chef 
(gepaneerd kalfsvlees met roomsaus, ajuin, hesp en champignons)

Scaloppa Carpaccio 
(gepaneerd kalfsvlees met tomatenroomsaus, ajuin, paprika en champignons)

Scaloppa Maison 
(gepaneerd kalfsvlees met tomatensaus, champignons, look en hesp, gegratineerd)

Scaloppa Fiorentina 
(gebakken kalfsvlees met spinazieroomsaus, gegratineerd en warme groenten)

Ossobuco Maison 
(kalfschenkel met tomatensaus, groenten en kruiden)