Voorgerechten

Voorgerechten - Hors-d’ oeuvres



Minestrone
(groentesoep)

Salade Mixte 
(sla met groenten)

Mozzarella Caprese
(mozzarella met tomaten en pesto, koud)

Fondue Parmesan 
(kaaskroketten)

Mozzarella Paysanne 
(mozzarella met spek, warm)

Escargot de Bourgogne 
(slakken met look en kaas, gegratineerd)

Salade Maison 
(salade met tonijn, olijven en groentjes)

Moules Gratinées 
(mossels met look, kaas en witte wijn, gegratineerd)

Jambon de Parma nature 
(parmaham met slaatje)



Croquettes Crevettes 
( garnaalkroketten )
Saumon fumé 
(gerookte zalm, ajuin peterselie)
Carpaccio 
(rauw rundsvlees, fijngesneden met parmezaanse kaas)

Scampi fritti (6st) 
(gepaneerde scampi met tartaarsaus)

Scampi à l’ aglio (6st) 
(scampi met look)

Scampi diabolique (6st) 
(scampi met picante paprikasaus)

Scampi maison (6st) 
(scampi met getomatteerde roomsaus en curry)